3 stiklinės miltų
1 stiklinė šilto vandens
3 šaukštai aliejaus
20 gr. mielių
3 šaukšteliai medaus
žiupsnelis druskos
česnako miltelių
Šiltame vandenyje ištirpinti medų, supilti mieles permaišyti , palikti minutėlei, kol supilsime į indą miltus, supilame vandens ruošinį, aliejų, druską, česnako miltelius. Užminkome minkštą, elastingą tešlą ir pastatome šiltai 5 min.
Iškočiojame didelį blyną, sudedame įdarą. Įdarą paspaudžiame, kad jis gerai suliptų su tešla susukame į ritinį. Supjaustome. Tada dedame įkepimo skardą paplodami paplotėlius. barstome sūriu ir kepam 200 laips. 20 min.
Komentaras: picos padas gaunasi minkštas purus. Superinis!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą