2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

Pradedančiųjų batonas


stiklinė šilto vandens
šaukštas cukraus
20 gr. mielių
šaukštelis druskos
8 šaukštai aliejaus
3 st. miltų

stiklinės talpa 200 ml.

Mieles ištirpinti kartu su cukrumi šiltame vandenyje. Pastatyti šiltai maždaug 10-čiai min. , kad mielės suputotų.
Sumaišyti su likusiais ingridientais. Tešlą gerai išminkyti.

Suformuoti rutulėlį, dėti į pateptą aliejumi indą ir pastatyti valandai šiltai. po valandos dar kartą išminkyti suformuoti du batonus sudėti į kepimo skardą ir palikti, kad pakiltų. Dėti į ikaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepti apie 25 min.

čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą