Tešlai:
500 gr miltų
250 gr svieto
1 stikl. cukraus
2 arb. š. kepimo miltelių
2 arbt. š. krakmolo
2 kiaušiniai
2 valg. š. grietinės
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Įtarkuojame sviestą ir gerai ištriname tarp pirštų. Dedame cukrų, kiaušinius, grietinę. Išminkome tešlą, kurią išklojame skardoje. Paliekame 3 cm aukščio bortelius.Pabarstome krakmolu.
Pjautome smulkiai obuolius ir sudedame ant tešlos. Obuolių imame tiek, kad liktų koks 1 cm nuo bortelio viršaus.
Pudingas:
1 pak. vanilinio pirktinio pudingo
pieno.
Išverdame pudingą, leidžiame jam ataušti.
Atšalusį pudingą užpilame ant obuolių ir kepame pyragą 180 laips. tem apie 1 val.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą