2011 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Kepsnys Lokio peda



400 gr kiaulienos

2 morkos

2 svogūnai

2 v.š. garstyčių

1 v.š. medaus

2 v.š. majonezo

Sūrio

Druska

Pipirai

Mėsą supjaustyti kaip kepsniams. Kiekvieną gabaliuką ištrinti druska ir pipirais. Mėsos gabalėlius išdėlioti ant kepimo indo. Ištepti medaus ir garstyčių mišiniu. Pamarinuoti kokias 10 - 15 min. Po to ištepti majonezu. Pakepintus svogūnus ir morkas išdėlioti ant kepsnių.

Į gerai įkaitintą orkaitę dėti kepsnius ir kepti 200 laips. temp. 20 - 25 min. kepsniai turi būti minkšti, todėl geriau neperkepti. Pabarstyti sūriu ir kepti kol sūris išsilydys.

Prie kepsnio naudojom brokolių padažą. Šį kartą sūrio neturėjau, bet skanu buvo ir be jo.

čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą