2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Kūčių pyragas su silke (grybais)




5 šaukštai aliejaus

3 šaukštai cukraus

0.5 arbatinis šaukštelis druskos

30 gramų mielių

550 gramų miltų

3 vienetai silkes (silkės neturėjau, tai naudojau džiovintus pakepintus ir pakepintus pievagrybius viską pakepinau su svogūnu)

230 ml vandens




Pasiruošiame mieline tešlą. Silke supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedideli gabalėlį ir dedame i vidų silkes (grybų). Gerai užspaudžiame ir padažome i aliejų dedame i kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Dedame i įkaitinta orkaitę ir kepame apie 40 min. Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami. (nepjaustome!) . Labai skanu!

čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą