2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Trupinis pyragas su varške, uogiene ir obuoliais


Tešlai:

200 gr. sviesto

1 st. cukraus

3 st. miltų

1 arb. š. kepimo miltelių

Įdarui:

300 gr. varškės

3 kiaušiniai

0.5 st. cukraus

2 tarkuoti obuoliai

1 st. uogienės

Eiga:

Sviestą ištriname su miltais, cukrumi ir kep. milteliais iki trupinių.

Varškę ištriname su cukrumi ir kiaušiniais.

Į kepimo indą sluoksniujame: trupiniai, varškės masė, trupiniai, uogienė, trupiniai, tarkuoti obuoliai, trupiniai, varškės masė ir vėl trupiniai.

Kepame 180 laips. temp. 20 min, ir likusias 10 min 200 laipsn temp.

Pyragas tobulas!!!!!!!

receptas paimtas iš rusų forumo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą