2011 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Baklažanai grybų skonio


3 baklažanų (maždaug kiekvienas po 200 gr.)
3 svogūnų
kelios skiltelės česnako
3 kiaušinių
100 gr. grietinės
šaukštas alyvuogių aliejaus
šaukštas sviesto
druskos, pipirų
2 šaukštai grybų miltelių

Baklažanus supjaustyti kubeliais, kiaušinius išplakti su druska ir pipirais ir užpilti ant pjaustytų baklažanų, gerai permaišyti ir palikti pastovėti 15 min.,ne ilgiau.

Supjaustyti smulkiai svogūnus, į keptuvę pilti aliejų, dėti sviestą ir suberti svogūnus, apkepti iki auksinės spalvos, įspausti česnaką ir suberti baklažanus greitai maišant be pertstojo, kad iš kiaušinių masės nesigautų omletas.Viską tolygiai apkepinti,suberti grybų miltelius, permaišyti, uždengti dangčiu ir patroškinti, kol baklažanai visai suminkštės. Sudėti grietinę, gerai permaišyti patroškinti dar iki 5 min.

čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą