2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

Tarybinis guliašas




700-800 gr. mėsos (kiaulienos arba jautienos)

2 morkos

2 svogūnai

raugintas agurkėlis (dėjau marinuotą)

prieskoniai

grietinė, pomidorų padažas, garstyčios


Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, ištrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.
Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpylti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa.
Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti.
Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.

Idealu!!!

šaltinis


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą