2010 m. vasario 27 d., šeštadienis

Bananų, apelsinų ir karamelės pyragas


Kvietiniai miltai 250 g
Bananai 2 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Ananasas (mažas) 0.25 vnt.
Cukrus 110 g
Vanilės esencija 2 lašai
Kepimo milteliai 5 g
Cukrus 100 g
Pienas 150 ml


Į tešlą sudedame kiaušinius, cukrų, pieną ir gerai išplakame. Beriame miltus ir vėl maišome, kol tešla taps lipni. Vaisius nulupame ir supjaustome stambiais gabalėliais. Į keptuvę dedame cukrų ir kaitiname, kol pradės karamelizuotis, tada sudedame vaisius ir pavartome, kad pasidengtų cukrumi. Karštus vaisius sudedame į skardelę ir užpilame tešla. Dedame orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, ir kepame apie 12-15 minučių.

Iškepusį pyragą verčiame į lėkštę. Biskvitas turi būti apačioje.

saltinis: http://receptai.iki.lt/lt/receptai/view/2414

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą