2010 m. vasario 10 d., trečiadienis
Apelsinines širdeles Valentino dienai
Tešlai:
250 g kvietiniu miltų
150 g cukraus pudros
žiupsnelis druskos
1 pakelis vanilinio cukraus
1 kiaušinis
150 g sviesto
Įdaras ir papuošimas:
Apelsinų marmelado (naudojau svarainių marmeladą)
100 g juodo arba balto šokolado
Graikiniu riešutų arba kitu mėgstamų riešutų
Užminkyti tešlą. Uždengus pastatyti šaltai 1 val. Tešlą gerai išminkyti ir plonai iškočioti. Formele išpjauti širdeles ir kepti ant riebalais pateptos skardos kol pagels (10 - 15 min, priklauso nuo orkaites, 180 laips. temp.).
Kol šiltos širdelės aptepti marmeladu ir suklijuoti po dvi. Šokoladą ištirpinti inde, kuris įstatytas į kita puodą su verdančiu vandeniu.
Suklijuotas širdeles aplieti šokoladu ir uždėti po riešutą.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą