2011 m. kovo 29 d., antradienis

Marinuotos alyvuogės


Indelis juodųjų alyvuogių

Indelis žalių

4-5 skiltelės česnako

šakelė petražolių

čilli paprikos miltelių

4-5 šaukštai balzamiko acto (dėjau obuolių actą)

alyvuogių aliejaus

šaukštas sojos

šaukštelis medaus

citrina

Nuo alyvuogių nupilti skystį ir suberti jas į gilesnį indą. Iki pusės alyvuogių įpilti aliejaus. Suberti kapotas petražoles ir smulkiai tarkuotą česnaką. Soją sumaišyti su medumi, balzamiko actu ir čilli milteliais, užpilti ant alyvuogių, užtarkuoti citrinos žievelės ir apšlakstyti sultimis, viską išmaišyti ir palikti keliom val..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą