2009 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Obuolių pyragas su manais


1 stikl. miltu

1 stikl. manu

1 stikl. cukraus.

7 dideli obuoliai

1 pak kepimo milteliu

puse pak. kep. milteliu


Visus ingridientus, isskyrus sviesta ir obuolius, sumaisyti. Obuolius sutarkuoti (galima nenulupti). Kepimo inda patepti sviestu. Deti sauso misinio (isbarstyti tolygiai po skarda) apie 2 mm, tada tarkuotu obuoliu, tolygiai paskirstant, paspaudziant. Vel misinio, vel obuoliu. Taip viska susluoksniuoti. Virsutinis sluoksnis - sauso misinio. Apdelioti virsu plonomis sviesto juostelemis. Kepti 1 val. 200 laips. temperaturoje.

Pyragas paprastas kaip trys kapeikos ir tikrai skanus.....

saltinis SM.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą