2009 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Obuolienės tortas


Biskvitas:

3 kiaušiniai

3 v.š. cukraus

3 v.š. miltų

Trynius issplakti su cukrumi iki baltumo. Persijoti miltus i tryniu tesla, atsargiai su saukstu ismaisyti. sudeti isplaktus iki standziu putu baltymus. permaisyti. Kepti ant popieriaus isimamoje formoje. Atausinti toje pacioje formoje, popierių nuimti.

Obuolių kremas

500 g. obuolienes

cukrus pageidaujant

2 pak. žele (išbrinkyti 200 ml. šalto virinto vandens)

200 ml plakamosios grietinėlės

1 citrinos sulciu

Želę ištirpinti ant mažos ugnies. Sumaišyti obuoliene su 2/3 žele tirpalo, iškrėsti ant biskvito. Grietinelę išplakti, sumaišyti su likusiu žele tirpalu ir citrinos sultimis, sudėti ant obuolių. Laikyti šaldytuve. Paprasta ir skanu!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą